2005 Året der gik

Endnu et år er gået og når vi ser tilbage på 2005 er må højdepunktet være, at det er lykkes at få hopperne i fol i år. Dernæst er det eneste afkom efter Pann, Harley Davidson kommet tilbage til stutteriet. Vi har tilredet Cody Makida D. og D. Shan´n Jan Memory, men det der fylder mest lige i øjeblikket er at vi har fået hund. Vores lille Dirty Diana er en aktiv dame og hun tager meget tid, men giver også en masse glæder.


December 2005

Vi ønsker alle en glædelig jul

Vi har fået ny unghingst på stutteriet, se mere under ungheste.


November 2005

Jysk Mesterskab er nu overstået og dermed er vores stævne sæson slut for i år. Harley gik ok i opvarmning, men knapt så godt på banen så det blev ikke til placeringer i denne omgang.

Vi har fået vores hundehvalp hjem og hun har vist sig at leve rigtig godt op til hendes navn Dirty Diana, hun er nemlig en rigtig lille bandit, men en dejlig bandit.


Oktober 2005

Vi har købt hund :-)  en American Staffordshire Terrier hun kommer hjem d. 18. november se mere under "Dirty Diana".

Harley Davidson er nu tilmeldt sæsonens sidste westernstævne, Jysk Mesterskab i Ikast d. 12. november.

Det går rigtig godt med at ride D. Shan´n Jan Memory, han arbejder godt og kan allerede nu rides sammen med hopper. Billeder af D. Shan´n Jan Memory under rytter kan ses i galleriet.

Der er også kommet et par friske billeder af både Wimpy og Victoria Lynn i galleriet.

Siden solgte heste er opdateret, således at alle heste vi har solgt gemmen tiden nu er kommet på siden.


September 2005

Det blev desværre ikke til meget ridning ved DWM, da Harley kom til skade i traileren på vej til stævnet så det må vi have til gode til næste år. Vi håber dog at han er klar igen til årets sidste westernshow, nemlig Jysk Mesterskab d. 12. november i Ikast.

Gallerisiden er opdateret så der nu er en side med billeder af hver enkelt hest. Stutteriet er også blevet opdateret med et par billeder.

D. Shan´n Jan Memory er for øjeblikket i gang med tilridning, han arbejder rigtig fint og har lige haft rytter på for første gang. Billeder af D. Shan´n Jan Memory under rytter kommer snart.


August 2005

Så er jeg ved at lære at opdatere min hjemmeside selv - uha det kræver tålmodighed.. - det vist både fra min og Lone Karmdals side, så foreløbig tak for hjælpen til dig Lone.

Nå siden sidst er westernklasserne til det Skandinaviske rideshow også blevet aflyst pga. manglende tilmeldinger, men vi har nu være ude og starte alligevel. Harley og jeg havde vores debut som western equvipage til WHC cup d. 31. juli og det gik ganske godt synes jeg. Vi blev blandt andet nr. 4 ud af 12 i novice horse pleasure walk´n trot og nr. 3 ud af 8 i novice horse pleasure. Næste stævne på programmet er muligvis DWM i Vejle d. 26. - 28. august. Se billeder fra stævnet under galleri under Harley Davidson.
 


Juli 2005

Det Nationale Show er nu veloverstået og tak til Marianne Sørensen, Kastanielund, for alle de gode billeder hun har taget af vore heste under showet. Det blev til følgende resultater for vore heste:
Harley Davidson, vallak, blev nr. 3 i klassen med 81,67 points og D. Midnight Rodeo, 2 års hingst blev nr. 4 i klassen med 83 points. Det var første gang D. Midnight Rodeo var med til show og i det hele taget hjemmefra. Han tog det hele rigtig pænt og fik en god oplevelse ud af at være med.

Westernklasserne til det Nationale Show var aflyst pga. for få tilmeldinger, så fra vores side blev det ikke til meget ridning i denne omgang. Men sæsonen for westernstævner er ikke slut endnu, og planen er at Harley og jeg skal ud og starte et par stævner inden sæsonen er slut. Et af dem vil naturligvis være det Skandinaviske rideshow i Randers midt i august.
.


Juni 2005

Davidson Arabians vil i år være repræsenteret på det Nationale Show med 2 heste. D. Midnight Rodeo deltager i klassen for 2 års hingste og Harley Davidson i vallak klassen samt i western pleasure og western horsemanship.

Vi ønsker alle en god sommer.


Maj 2005

Vi har også bedækket Sweet Miss D. og Cody Makida D. med Nazeem i tilfælde af, at Wimpy og Victoria Lynn skulle løbe om. Det var så ikke tilfældet og alle hopperne er nu blevet scannet og vi forventer at få 4 føl i 2006, alle efter Nazeem Ibn Jashana. Med hopper i fol er det således også nu ved at være tid til, at vi skal sige farvel til Nazeem og tak til Marianne Lorentzen for et godt samarbejde. Nazeem bliver vist på show i Blommeröd og til det Nationale Show. Vi glæder os til at følge ham på sidelinien og ønsker ham et par rigtig gode shows.


April 2005

Så kom foråret endelig og med det hoppernes brunst. Victoria og Wimpy er nu begge blevet bedækket med Nazeem og vi håber at heldet er mere med os i år end det var sidste år.
Cody Makida D. er påbegyndt tilridning og cool som hun er, tager hun det som forventet helt stille og roligt.
Endelig har vi købt vores første afkom tilbage igen. Harley Davidson er første og eneste afkom efter Pann. Harley er nu 6 år og Stina Dinsen, som han blev solgt til for 4 år siden, har redet ham og startet både spring, dressur og jagter på ham. Harley ligner sin far på mange områder og vi er glade for, at han nu er tilbage igen. Vi ønsker Stina held og lykke med studierne i fremtiden.


Marts 2005

Vi er stadig forfulgt af sort uheld. Wimpy har aborteret og vi får derfor ingen føl i år alligevel.
Dernæst har D. Shan'n Jan Memory gennemgået en operation i efteråret 2004. Dyrlægens konklusion er, at han har fået en skade enten under fødslen eller som føl, der betyder at han vil altid slingre i bevægelsen, men han har ikke ondt og er heller ikke generet af det i det daglige. En super ridehest bliver han aldrig men ridning til hyggebrug vil han formentlig kunne klare.


Januar 2005

Så er tiden kommet, hvor vi nu er sikre på at få et føl i år. Wimpy skal have føl efter Nazeem Ibn Jashana i september, og det er vi meget spændte på at se. Det lykkedes imidlertidigt ikke at få Victoria i fol, så det er nu meningen, at vi vil gøre et sidste forsøg på at få hende i fol med det sidste strå fra sidste år. Beslutningen om at gøre dette forsøg, er taget fordi det nu er umuligt at køre hende til naturlig bedækning, da hingsten desværre er afgået ved døden.


September 2004

Avlssæson 2004 blev desværre ikke som håbet. Vi har ikke fået hopper i fol med frossen sæd, men har i stedet leaset Nazeem Ibn Jashana (FS Eternal Flame x Jashana/Estasan Ibn Estopa) hos Marianne Lorentzen. Vi håber på at få Victoria og Wimpy i fol ved ham, så der alligevel kommer føl næste år. Lykkedes det ikke i første omgang vil vi vente til foråret.


Nazeem Ibn Jashana
Foto: Jani Pedersen
Læs mere om ham under leasede hingste


Maj 2004Nye billeder - kig dig omkring