2006 året der gik..

Året startede med det kedelige at Victoria Lynn aborterede et fint hingsteføl efter Nazeem Ibn Jashana d. 9 januar. Men de andre 3 holdt terminen ud og med mindre end 24 timer imellem hver fik vi 3 smukke og dejlige røde hoppeføl.

Udover at byde velkommen til vore 3 hoppeføl Sweet Caress D., Zeems Cheeky D. og White Reflection D., har vi også budt velkommen til vor nye sorte avlshingst PA Nafal Ibn Sharim og vores sorte hoppe CAS Harmony. Vi har sagt farvel til D. Midnight Rodeo, Cody Makida D., Sweet Caress D. og White Reflection D. der alle har fået nye gode hjem.

Showmæssigt er Victoria Lynn blevet vist 2 gange og begge gange med flotte resultater, nemlig klasse vinder og National Senior reserve champion og en International guldmedalje på Scandinavian Open i Sverige.

Ridemæssigt har og D. Shan´n Jan Memory haft sin første stævne sæson og det har han klaret rigtig fint - han har i hvert fald vist at han har et helt unikt temperament når han er med i byen, så vi er spændte på at se afkom efter ham.

Dernæst har vi tilredet 2 af vore heste i årets løb, nemlig PA Nafal Ibn Sharim og Sweet Miss D. Der har været lidt rygproblemer med Nafal, som jeg formentlig selv har skabt pga. dårligt sadelvalg til ham, men her ved årets slutning er han i stræk fremgang igen og vi skal snart til at ride igen. Sweet Miss D. kommer også stille og roligt fremad, hun har reageret lidt voldsomt på introduktion til sadel og hovedtøj, så hun har haft brug for et par tænke  pauser undervejs, men også her er vi i stræk fremgang her ved årets slutning.

Desuden har vi her i december måned taget Bethnas Hamlet, en 5 årig ox vallak u/papir,  i træning. Hamlet er tidligere opgivet i tilridning 2 gang før ham kom til os, og for os ser det ud som om han er blevet "træningsmæssigt misforstået" tidligere. Hamlet har vist sig som en meget sød og samarbejdsvillig hest, der gør hvad han kan for at behage dig og i skrivende stund arbejder han rigtig fint og gør gode fremskridt dag for dag og han har helt sikkert stort potentiale som ridehest.

Og som året startede med en kedelig nyhed, slutter året også med en kedelig nyhed, nemlig det fact at vi i november og december måned har mistet de to føl vi skulle have haft i 2007. Wimpy og Victoria har begge aborteret med små 3 ugers mellemrum. Det sidste føl er blevet testet positiv for Virusabort, og vi er lettede over dette resultat, da det jo betyder at vi kan gøre noget for at afhjælpe det i fremtiden. Og med dette i mente går vi bedækningssæson 2007 i møde, hvor vi sætter 4 hopper i fol.


December 2006

Hamlet arbejder rigtig fint og har netop haft rytter på for første gang og det tog han rigtig pænt. Se billeder af Hamlet her.

Victoria Lynns føl er blevet testet positiv for Virusabort.. Det betyder at vi nu ved hvorfor vore hopper har kastet og samtidig at vi har mulighed for at gøre noget ved det. Fremover vil alle vore heste blive vaccineret mod Virusabort, og vi er lettede over at have fundet roden til alt det onde

Jeg orker næsten ikke at skrive dette - Victoria Lynn har nu også aborteret sit føl godt 3 måneder for tidligt, og vi får således ingen føl i 2007. Da dette er den 3. abort vi har i år 2006, har vi sendt føllet ind til en række tests, der gerne skulle belyse om vi har et problem med vore hopper, eller om det bare skyldes sort uheld. Men fed julegave at få :-(

Vi byder velkommen til Bethnas Hamlet. Hamlet er tidligere opgivet i tilridning 2 forskellige steder og vi har indladt os på at gøre et tredje forsøg og forhåbentlig med succes. Han skal derfor gennemgå et træningsforløb her på Davidson Arabians, der gerne skulle munde ud i at han bliver ryttervant. 
Klik her for at se billeder af Hamlet, eller besøg hans egen side på 
http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=19360

Der er et par nye billeder af D. Shan´n Jan Memory i galleriet

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!!


November 2006

Wimpy har aborteret sit føl d. 29. november, 4 måneder for tidligt. Vi er meget ærgerlige over dette tab. Dette føl ville have været det første føl efter D. Shan´n Jan Memory, og dermed en kombination af vore to stamhopper Victoria Lynn og Wimpy.

Nye billeder i galleriet af vores hund Diana og Sweet Miss D.

Harley Davidson bliver nu redet i dressur og Sweet Miss D. har nu fået rytter på.
Nye billeder i galleriet, blandt andet af en noget mudret CAS Harmony :-)


Oktober 2006

Sæsonnens sidste stævne Jysk Mesterskab er nu veloverstået, det blev ikke til nogen placeringer, men D. Shan ´n Jan Memory var igen en fornøjelse at have med i byen og jeg synes vi havde et rigtig godt stævne.

Det er med stor glæde at vi nu kan byde vores fremtidige avlshoppe velkommen her på stutteriet. I forbindelse med købet af Harmony, vil vi gerne takke Janet Curry for stor venlighed og hjælpsomhed og en speciel tak skal lyde til Susan Hall fordi du valgte os som købere til denne dejlige unghoppe.
Find Harmony på siden for ungheste.

Nye billeder i galleriet :-)

D. 8. er White Reflection D. fyttet til sit nye hjem i Sverige, vi ønsker endnu engang Camilla Nordström tillykke med købet af White Reflection D. Vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Find resultaterne fra træningsstævnet i Bramming på hingste siden. D. Shan´n Jan Memory gjorde det fuldt tilfredsstillende og var sød og nem at have med. Han er dog ikke begejstret når publikum klapper, men det lærer han nok med tiden - alt i alt et godt stævne for os.

D. Shan´n Jan Memory er tilmeldt Jysk Mesterskab i westernridning d. 21. oktober i Ikast.

D. 5. er Sweet Caress D. flyttet til sit nye hjem. Vi ønsker Lisbet Bendixen, Vejle tillykke med købet af Caress og vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Tag et kig i galleriet, der er nye billeder af føllene.


September 2006

I dag d. 23. er Cody Makida D. flyttet til sit nye hjem, vi ønsker Betina Skov og Cody en rigtig god fremtid sammen.

D. Shan´n Jan Memory er tilsyneladende klar igen efter den skade ham pådrog sig til Rideshowet i august. Han er meldt til western træningsstævne i Bramming d. 7. oktober.

White Reflection D. er solgt til Camilla Nordström, Sverige og hun rejser til sit nye hjem når hendes papirer er klar. Vi ønsker Camilla tillykke med købet og vi glæder os meget til at følge jer i fremtiden.

De sidste test resultater på vore hingste er nu endelig kommet og vi er glade og stolte over at kunne fortælle at D. Shan´n Jan Memory også er SCID fri og ikke mindst at PA Nafal Ibn Sharim er testet EE og han er dermed homozygot for sort.

Sweet Miss D. er nu påbegyndt tilridning - og indtil videre går det rigtig fint selvom følle ikke er med på "arbejdspladsen".


August 2006

Vallaksiden er opdateret med Harleys resultater fra westernstævnet i Give. Desuden er galleriet opdateret med flere western billeder fra WHC Cuppen d. 29. Juli.

Vores hingst Nafal er noget overraskende blevet far... Polar Arabians, Tyskland har fået et lille fint hoppeføl efter Nafal og ud af deres welsh pony Candy. Et føl de ikke vidste ville komme, så sikke en overraskelse - og netop Surprise er hvad den lille smukke pige hedder.


Surprise (PA Nafal Ibn Sharim x Candy - Welsh pony)

D. Shan´n Jan Memory kom til skade i de dårlige bokse til rideshowet, så han har nu fået ferie på ubestemt tid :-/ Harley Davidson vandt begge pleasure walk´n trot klasser til trods for at han stod lidt højt i tændingen i mange af klasserne. Harley var stand in for Memory i de klasser han skulle have gået og det bliver han også til stævnet i Give d. 19. August.

Vi har nu fået nogle af billederne fra WHC Cuppen, hvor Harley Davidson og D. Shan´n Jan Memory deltog - Check galleriet igen ;-)

Fotograf Jani Pedersen har været på besøg d. 5. august - se resultatet af hendes arbejde i galleriet :-) Og 1000 tak Jani for de skønne billeder af vore heste.


Juli 2006

WHC Cuppen er nu overstået og D. Shan´n Jan Memory gjorde det rigtig godt til hans første stævne, han opførte sig simpelthen helt eksemplarisk og jeg er bare SÅ stolt af ham. Resultaterne fra showet er ført ind under de deltagende heste, dvs. på hingstesiden og på vallaksiden. Billeder fra stævnet kommer op hurtigst muligt.

Både Harley Davidson og D. Shan´n Jan Memory er meldt til 2 westernstævner - WHC cup d. 29. juli og Skandinavisk Rideshow d. 12.-13. august. D. Shan´n Jan Memory er desuden meldt til stævne i Give d. 19. august.

Nye billeder i galleriet, blandt andet af Nafal med rytter :-)

Cody Makida D. er solgt til Betina Skov, Tappernøje og hun flytter til sit nye hjem til oktober. Vi ønsker Betina stort tillykke med købet af vor dejlige hoppe.

Flere billeder af Nafal og Victoria Lynn i galleriet

Victoria Lynn opnåede 85,67 points på Blommerød.


Juni 2006

Nye billeder af Nafal med sadel i galleriet.

Victoria Lynn bliver fremvist af Lone Husted på Skandinavian Open på Blommerød, Sverige - vi ønsker alle et godt show.

Nafal er påbegyndt tilridning og han arbejder rigtig fint og tager de nye ting med ophøjet ro. Der vil løbende komme nye billeder af Nafal og hans fremgang i galleriet.
D. Shan´n Jan Memory er påbegyndt omskoling til western og det er planen at han skal deltage i WHC Cup i juli og i westernklasser til Skandinavisk Rideshow i august.

Vi har modtaget resultatet for SCID test for Nafal Ibn Sharim og han er SCID FRI :-) der er desuden kommet nye billeder af Nafal i galleriet.

Det Nationale Show er nu overstået og Victoria Lynn opnåede 38 points og vandt klassen for hopper 4 til 8 år. Og ikke nok med det, hun blev Senior Hoppe Res. Champion :-) Stor tak til Lone Husted for super flot fremvisning.

Galleriet med Victoria Lynn er opdateret med nogle billeder af hende fra showet, mums :-)


Maj 2006

Victoria Lynn bliver fremvist af Lone Husted på Det Nationale Show på Vilhelmsborg og vi ønsker alle et godt show.

Med Victoria Lynn i fol er tiden kommet hvor vi igen skal sige farvel Nazeem Ibn Jashana, og endnu engang tak til Marianne Lorenzen for at give os muligheden for at få Nazeem på besøg igen :-)

Idag (d. 17.) er det min fødselsdag og jeg har fået den bedste gave jeg kunne ønske mig - jeg har nemlig fået skannet Victoria Lynn og Wimpy og begge er i fol :-)

Nogle af Jani´s billeder af Nazeem Ibn Jashana er nu kommet på siden også - find dem under "leasede hingste".

Vi har d. 12. maj haft besøg af fotograf Jani Pedersen. Jani har taget billeder af hopper, føl og hingste - se dem i galleriet. Tak for besøget Jani, det har været det hele værd :-) og vi håber på at vi kan lokke dig til et besøg mere senere på sommeren.


April 2006

Så er Victoria Lynn blevet bedækket med Nazeem Ibn Jashana og Wimpy er bedækket med D. Shan´n Jan Memory.

Galleriet er opdateret endnu en gang, på gallerisiden er der markeret, hvad der er opdateret siden sidst. Der er også nye billeder af Nazeem Ibn Jashana under rytter, find dem under leasede hingste. Og tak for turen til Marianne Lorenzen :-)

Galleriet er blevet opdateret, så alle føl har du fået deres egen side. Derudover har Nafal, Nakeel, Dirty Diana og min elskede Pann nu også fået en side i galleriet. Der kommer løbede flere billeder i galleriet.

D. Midnight Rodeo er solgt til Camilla Skov, Lolland. Vi ønsker jer hermed held og lykke i jeres fremtidige distance karriere.

Nazeem Ibn Jashana ankommer til Davidson Arabians d. 13. april, endnu engang tak til Marianne Lorenzen.

Alle føl for 2006 er nu født og alle har fået navne.


D. 2. april kl. 0.50 om natten fik Wimpy også et lille rødt hoppeføl.D. 1. april kl. 3.10 om natten fik Cody Makida D. også et dejlig rødt hoppeføl.
 


Marts 2006


D. 31. marts kl. 4 om morgenen fik Sweet Miss D. et fint lille rødt hoppeføl.

Nazeem Ibn Jashana kommer på kort visit i april, han skal bedække Victoria Lynn.

Hjemmesiden er blevet udbygget med "forventede afkom" og så er der igen kommet flere vinterbilleder på gallerisiden.
 
Se vor nye hingst på hingste siden.

Vi har bestilt show træning til Victoria Lynn hos Lone Husted, og hun bliver vist på Blommerød og muligvis på det nationale og/eller det internationale show også.


Februar 2006

Jeg har været ude med kameraet i det smukke vintervejr, se resultatet i det nye vintergalleri på gallerisiden.


Januar 2006

Vi er tilsyneladende stadig forfulgt af uheld, Victoria Lynn har fået et fineste lille hingste føl med et utroligt typefuldt hoved - desværre bare 9 uger for tidligt, så den lille fyr nåede formentlig aldrig at se dagslys. Vi håber på og beder til at dette smukke dødfødte føl for alvor har sat punktum for vores uheld i avlen de sidste efterhånden godt 2 år. Samtidig håber vi at de sidste 3 hopper får deres føl på normal vis.

Der er nye billeder af Dirty Diana.

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår!!