Amstaffs:


Highland Amstaff Dirty Diana
(Dalilyblessings Chesty x Amy/Alvarez's Roshambo)
Født 22. september 2005 / brindle/tæve
Mentaltest: Bestået.  HD+AD: B/C+00

Diana er vores første American Staffordshire Terrier. Hun er født d. 22 september 2005 hos Kennel Highland Amstaff i Vodskov. Da hun var hvalp var hun en rigtig lille bandit der altid var klar til at terrorisere en flaske shampoo, et par sko eller hvad der bare lige kom forbi.

Diana er mentaltestet - det var en spændende dag og vi fik at vide at vi Diana har et fantastisk dejligt temperament og at hendes resultater i testen ligger meget tæt op ad ønskeprofilen for racen som helhed.

I efteråret 2007 er Diana blevet avlsgodkendt. idet hun er blevet røntgen fotograferet med tilfredsstillende resultat og sluttelig har hun i november været på hendes første udstilling og fået en flot 2. præmie med følgende udtalelse: "Noget løftet tæve, velskåret hoved, kunne være bedre vinklet, særlig i bag, god overlinie, kunne have mere benstamme, frie bevægelser, et herligt væsen."

Klik her for at se flere billeder af Diana.
 Highland Amstaff Holy Smoke
(Unigo Sunny Way x Great Amstaffs Dream Come True)
Født 18. maj 2009 / blue fawn / tæve

I august 2009 kom Smokie så til farmen. Vi besluttede at købe en hvalp i stedet for at lave et kuld på Diana.
Vi er så fantastisk glade for Diana og derfor kommer Smokie også fra Kennel Highland Amstaff.
Smokie er flyttet ind midt i byggerodet mens vi bor i container og bygger hus. Hun er som Diana super skøn, meget kærlig og mild i sit temperament - dog kniber det lidt med at forstå at kattene ikke må jages..

Smokie er "samler" - alt hvad man ikke kan finde - om det så er lomme lygter, svensknøgler, fyrfadslys, sko, vanter eller andet man mangler - så kan man vare kigge i hendes kurv eller under sengen - der er næsten altid gevinst.. Og nå jo - så er der lige den med brændestakken.. Er der noget som en godt stykke pind at tygge i - nej vel? - og den allerbedste pind ligger altid nederst i brændestakken - så når hun ser sit snit til det står hun på hovedet i brændestakken og udvælger nøje sin pind.

klik her for at se flere billeder af Smokie